Meistä

Hanko Eventsin yrittäjä

Anders Augustsson

Andersin tarina

“Olen syntynyt Hankolainen yrittäjä. Ravintola alalla ollut yli 20 vuotta eri tehtävissä. Tehnyt paljon töitä ulkomailla mistä olen saanut eri näkökulmia miten voi hoitaa ravintolaa / baaria, esim. Italia, Schweiz, Thaimaa ja Ruotsi. Olin mukana näkemässä / auttamassa miten avataan ravintolaa Thaimaassa ja ajattelin parin sesongin jälkeen että miksi en minä myös yritä Suomessa samaa ja vuodesta 2006 olen ollut yrittäjä Hangossa.

Ensimmäinen yritys avattiin 2006, Smörmagasinet joka toimii vielä lounas/pitopalvelu ja tilausravintolana. 2011 yritys laajeni ja saatiin sopimukseen Beachbar Plagen ranta baarin jonka olemme laajentaneet joka vuosi vähän. 2015 Yritys hankki 10m Streetfood vaunun nimeltään “Karuselli” ja toimittiin itäsatamassa 2 vuotta jonka jälkeen huomattiin että se ei tuottanut kuin ajateltu ja myytiin se pois mikä oli sääli koska minulla oli itse henkilökohtaisesti kova odotus että se olisi jatkunut ja ihmiset olisi saaneet laadukkaita Hodareita ja Burgereita mutta hinta varmaan esti asian ja halpatuotteita emme halunneet myydä.  Toivottavasti seuraava omistaja onnistuu ja vanha vaununi saa hyvän ”kodin” 😊”

Smörmagasinet järjesti aikoinaan Uudenvuoden juhlia ja siihen tietysti kuuluu ilotulitus, otin yhteyttä Ilotulitus myyjälle ja pyysin tarjousta ja selitin asiani mutta jotenkin keskustelu kääntyi niin että osallistuin heidän ilotulitus koulutukseen ja ammuin itse omani ilotulituksen juhlissa. Ilotulitus yrityksiä on jonkun verran suomessa mutta ei liian paljon niin piiri on pieni joten siirryin ”tallista” toiseen kunnes löysin samalla aaltopituudella oleva ”talli” Fyrverkeriskolan Oy jonka kanssa olemme myös tehneet ilotulituksia Hangossa esim. Muinaistulien yö show Beachbar Plagen rannalla ja myös 2018-19 vuoden ilotulitus show itäsatamassa missä moni paikallinen yrittäjä oli maksajana koko tapahtumalle.

Perustin Hankoon oman Ilotulitustaide yhdistyksen missä toimin puheenjohtajana ja myös niin saatiin uusia iloisia paikallisia ”pyro innokkaita” mukaan ryhmään

Olen myös itse saanut kunnian olla Vuoden yrittäjä , Hangon positiivisin ja Vuoden unikeko Hangossa 2017.

Istun parhaillaan myös Turistitoimiston hallituksessa ja saan olla mukana kehittämässä Hangon turisti puolta joka on saanut uuden lähdön nyt uudella turisti päälliköllä ja sihteerillä, onnea niille vaan ja tehkää Hanko tunnetuksi.

Olen myös toiminut Hangon Yrittäjien hallituksessa ennen ja myös he tekevät hyvää työtä Hangon yrittäjien puolesta joka on hyvä että yhdessä yritetään parantaa asioita eikä yksin.

Seahorse week tapahtuman ravintolaa olemme myös hoitaneet nyt vuosia ja oppinut paljon niitten järjestelystä koko tapahtumaan liittyen josta myös innostus heräsi tähän meidän uuteen laajennukseen Hanko Eventsiin. Tapahtumia olemme järjestäneet ympäri ämpäri kuin myös yhteistyöllä eri yrityksien kanssa Länsiuudellamaalla esim. 600 hlö ranta juhlat, Billnäs kesäjuhlat 300 hlö, häät rannalla 200 hlö jne.   

Hanko Pride olen myös yksi perustajista, päätimme ystävän kanssa että tarvitaan lisää tapahtumaa Hankoon ja hänellä oli hyviä yhteyksiä niin siitä lähti Hanko Pride.

Olin itse myös vähän hämmentynyt kuin tulin takaisin Hankoon yrittäjäksi että yrittäjien yhteistyö ravintola alalla ei ollut avoin niin päätin kerätä kaikki ravintolat ja hotellit yhteen ja pidettiin tapaamisia joka johti että nyt meillä on uusia tapahtumia Hangossa, esim. Taste Hanko.

Visa det här inlägget på Instagram

Värikäs Hanko Pride kulkue 2018 🌈

Ett inlägg delat av Hanko Pride (@hankopride)

Nähdään Hangossa!

– Anders